lørdag den 5. maj 2012

Velkommen til Digtsamleren

Hej og velkommen til Digtsamleren. 

Digtsamleren er et nyt koncept, en lillebror til succeshistorien novellesamleren der har haft over 35.000 læsere siden dets start i januar 2012.Vi søger pt. digtere til at udgive her på siden. Er du interesseret I at udgive dine digte, nå ud til et støre publikum og måske ovenikøbet tjene penge på det? Så send dine digte til:

michaelmjs85@hotmail.com eller

dachekov@gmail.com

Kunne du tænke dig at sponsorere, være mæcen eller annoncere på vores side, så skriv endelig til dachekov@gmail.com, vi rydder gerne en plads til dig og/eller krediterer dig. 

Ønsker du at donere penge til vores første udgivelse i bogform og udbredelsen af denne side, kan du sponsorere os via denne konto: Reg. 1671 Konto 0001176862, skriv Digtsamleren i overførslen. Vi kvitterer med en tak på siden hvis du ønsker det.  

Ønsker du at få skrevet en personlig tekst, digt eller prosa for et beskedent beløb? Så send os nogle ord og vi laver dem om til magi.

Du er velkommen til at bruge noget af vores materiale til undervisning mv. Men vi beder dig I det tilfælde om at sende en mail og donere et passende beløb til siden. 

Ellers velkommen til vores univers og rigtig god læselyst. Vi håber du finder noget du kan li´.  

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar