torsdag den 19. april 2012

Copenhagen International Poetry Festival








Danmarks største poesibegivenhed, siden 2006.

General Information
'Et digt er et stykke løsrevet tid'. Den 26. til 28. april 2012 sætter vi København på pause og hylder poesien. Poesien skal i disse dage herske i alle byens oversete hjørner og smalle bogcaféer og tordne under træbjælkerne i LiteraturHaus. Den 26. til 28. april er et stykke løsrevet tid, som tilhører dig, der er interesseret i poesi.

Copenhagen International Poetry Festival bliver afholdt for syvende gang i år. Tidligere optrædende tæller blandt andre Søren Ulrik Thomsen, Pia Tafdrup, Suzanne Brøgger og Henrik Nordbrandt. I år udvider vi med blandt andet Poetry By The Sea – en maritim oplæsningstour på Københavns Kanaler med stop ved Den Sorte Diamant, Christianshavns Kanal og Arkitektskolen.

Poesien er en grænsebryder – både inde i sproget og ude i verden, hvor den kan åbne nye veje og skabe nye sammenhænge på tværs af eksisterende grænser. Københavns Internationale Poesifestival er kulturmødets og idéudvekslingens festival.

Du kan drikke en kop kaffe med Patrizia Valduga, Italiens smukkeste dødsromantiker, som aldrig læser digte op uden sine fløjlshandsker. Du kan spise aftensmad med Ataol Behramoglu, hvis digtning fik ham arresteret og sendt i eksil under det tyrkiske statskup i 1980, men som er vendt tilbage og blevet vært for Tyrkiets litterære TV-show. Den 26. til 28. april tilhører den internationale poesi.



http://www.poesifestival.dk/

davidromaandersen.blogspot.com



Ingen kommentarer:

Send en kommentar